Hi, wij zijn Partners for All.Aangenaam ­čĄŁ

Wij houden van
Aanpakken

Heeft u personeel nodig, Partners For All kan op alle mogelijke constructies en wensen van de klant werken. We denken mee en ontnemen u randzaken. Dit is onze taak en onze dienst om deze zo secuur en zorgvuldig mogelijk uit te voeren.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan voor een afspraak, telefonisch of op locatie, om de mogelijkheden te bespreken. Wij, Partners For All, denken graag met u en uw bedrijf mee om zo tot de beste oplossing te komen. No Cure No Pay geheel vrijblijvend.

Soorten dienstverlening

Uitzenden

Uitzenden is het inlenen van een medewerker via een uitzendovereenkomst. De medewerker krijgt een contract van Partners For All en u hoeft alleen de duur van de opdracht, verwachtingen en verdere gemaakte afspraken na te komen. Geheel flexibel. Dit wordt vaak gebruikt met personeel wat we recruiten op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Detacheren

Detachering houdt in dat Partners For All personeel aan u uitleent. De gedetacheerde werknemer staat dan meestal niet bij uw bedrijf op de loonlijst. De medewerker heeft zelf een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met een Partners For All. Dit wordt meestal gebruikt met het recruiten vanuit onze eigen werving lijnen.

Werving & selectie

Werving en Selectie is het selectieproces rond het vinden, selecteren en aanstellen van een geschikte kandidaat voor een vaste baan. De kandidaat wordt geworven door Partners For All en zal direct over worden genomen door het bedrijf. Na de werving en selectie van een kandidaat neemt u een verworven kandidaat op in uw organisatie.

Contact opnemen

Laat uw contactgegevens achter via onderstaand formulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden - werkgevers

Uiteraard gaan we goed om met uw gegevens.
Met het achterlaten van uw gegeven ga u direct akkoord met ons privacy statement.

Veelgestelde vragen

Als u personeel nodig heeft neem dan contact op met Partners For All. Een van onze consultants zal met u het gesprek aangaan over wat u nodig heeft en daaruit een goed functieprofiel beschrijven zodat een goed idee krijgt van uw bedrijfscultuur. Daarna gaan we in ons netwerk zoeken voor passende kandidaten en stellen we een aantal passende kandidaten aan u voor. Hierbij zullen we ook onze toelichting geven en zou de kandidaat bij u op sollicitatiegesprek kunnen komen. Ook zullen we met u bespreken wat de beste constructie is voor de kandidaat. Tijdelijk, flexibel voor langere tijd of werving en selectie. Heeft u nog steeds vragen? Neem contact met ons op en we zullen het u nader uitleggen.

Dit ligt aan het salaris, functie, contractvorm en de duur van de uitzending. Het uurtarief wat u betaalt voor de inleen van de uitzendkracht is een all-in tarief. Uitgaand van het bruto uurloon met daarop vakantiegeld, eventueel kort verzuim en vrije dagen. Ook zijn de kosten hierin opgenomen vanuit de verplichtingen van de desbetreffende CAO. Denk hierbij aan pensioen en al de sociale premies en afdrachten. U krijgt dus ook enkel voor de gewerkte uren een factuur.

De sectoren waar we vooral actief zijn logistiek, productie, techniek en de agrarische sector. Als uw bedrijf niet in een van deze sectoren zit is dat geen enkel probleem, wegens de vele samenwerkingen die we hebben. We kunnen op vrijblijvende basis voor u recruiten, en de vacatures weg leggen bij al onze samenwerkingen zodat we u kunnen helpen.

Dit ligt geheel aan de aanvraag die u bij ons weg legt en wat in ons bestand beschikbaar is. We proberen zo snel mogelijk een goede kandidaat te vinden. Hier zijn we heel transparant in.

Wanneer je begint in Fase A kun je maximaal 52 gewerkte weken in deze fase blijven werken. Bij een onderbreking van 6 maanden begint Fase A opnieuw. Hierna kom je in Fase B, in deze fase kun je maximaal 6 contracten krijgen in maximaal 3 jaar. Hierna volgt Fase C. Hier kom je op onbepaalde tijd bij het uitzendbureau in dienst.

Nee. Wij werken niet met vaste uitzendconstructies. Wij werken op een transparante manier en wij zijn van mening dat vaste uitzendconstructies niet behoren tot een transparante werkhouding.